ATENCIÓ! La Fundació Ribermúsica es reconverteix en l’Associació Amics de Ribermúsica

La Fundació Ribermúsica es reconverteix en l’Associació Amics de Ribermúsica

22 de juliol de 2013

Amb el reconeixement de l’Associació Amics de Ribermúsica per part del Patronat de la Fundació s’obre el procés per a la inscripció definitiva al Registre d’Associacions de la nova entitat, que ja fou constituïda a finals de 2012.

Ara ja és imminent la signatura de l’acord de cessió del projecte, que comportarà la dissolució de la Fundació i l’inici d’una nova etapa associativa, amb el restabliment gradual de les activitats després d’un any d’inactivitat.

L’Associació Amics de Ribermúsica aplegarà la totalitat d’estaments del barri de la Ribera de Barcelona (empresariat, artesans, comerciants, sectors cultural, educatiu, associatiu i veïnal), i els seus òrgans de govern estaran formats per una Junta Directiva, un Consell Territorial i un Consell Assessor. Al seu costat, una junta de Membres d’Honor, nomenats d’entre les personalitats més rellevants del Districte de Ciutat Vella, servirà per segellar la solvèncide la nova entitat.

El Pla d’Acció per a 2014 contempla la potenciació de les activitats del Projecte Educatiu i Social i l’inici de la Campanya ‘Fes-te Amic de Ribermúsica’, que preveu la celebració d’un important concert a Santa Maria del Mar com a forma de donar-hi visibilitat.

Amb aquesta reconversió, la Fundació troba en els “Amics” el seu element de substitució i prepara el terreny per a la celebració, l’any 2015, del 20è aniversari de Ribermúsica.

Mentrestant, la Ribera viurà, el setembre d’aquest mateix any, una fita llargament esperada: la inauguració del nou Born Centre Cultural.

Us seguirem informant i anunciarem oportunament el llançament del nou web remodelat.