Bàsquet Beat

Bàsquet Beat

Pulsació, ritme i bàsquet

Música i esport són dues de les manifestacions culturals més freqüents en tots els llocs i contextos socials. Bàsquet Beat vol introduir-nos a la música des de l’interès que té la joventut per a l’esport i proposa progressar com a jugador i equip de bàsquet a través del ritme a la vegada que aprenem música mitjançant el bàsquet (especialment amb el bot de la pilota). Més enllà, també és interessant com les relacions entre els membres del equip es transformen des de la nova perspectiva musical.

Així com altres projectes de l’entitat es dirigeixen a col·lectius d’infants i joves heterogenis creant nous espais de cohesió i formació, la particularitat de Bàsquet Beat és que –en general- es desenvolupa amb equips de bàsquet ja formats. Considerem que el projecte és paradigmàtic quant a experiència innovadora de música comunitària i, tot i que en fase experimental, destaca el treball i els resultats que estem obtenint amb l’equip de bàsquet del Casal Jove Atlas del Casal dels Infants.

Professor
Josep Mª Aragay (Catalunya)
Integrador social, educador social i musicoterapeuta; coordinador del Projecte Socioeducatiu de la Fundació Ribermúsica.

Instruments
pilota de bàsquet

Edat
de 12 a 23 anys, taller obert a tots els equips de bàsquet

Dia, hora i lloc
Dilluns de 18.00 a 19.00 h. al Casal dels Infants del Raval (C. de la Junta de Comerç, 16 – Barcelona)

Inscripció
Totes les nostres classes de música són gratuïtes i accessibles. Si voleu inscriure-us o rebre més informació sobre Bàsquet Beat cliqueu aquí.