Tantarantan!

Tantarantan!

Taller de ritme i percussió

Tantarantan!, que rep aquest nom perquè des dels seus inicis es realitza als locals del Centre Cívic Convent de Sant Agustí a la confluència de la Plaça de l’Acadèmia amb el popular carrer de Tantarantana, és el projecte més antic de la Fundació en l’àmbit social. Els seus orígens es remunten als mesos de desembre 2002 – gener 2003, amb un taller de vuit sessions per a un grup de Menors Estrangers Indocumentats No Acompanyats al Centre Joan Salvador Gavina.

Tantarantan! és el projecte que permet als més petitons iniciar-se a la música tot treballant elements psicomotrius com la tonicitat, l’equilibri, la lateralitat o la noció del propi cos així com endinsant-se en elements fonamentals de la música com són la pulsació, el compàs i les principals figures rítmiques. Actualment estem realitzant 5 tallers setmanals on hi participen vora seixanta nens i nenes i ens trobem davant el repte d’unir els diferents grups per crear una orquestra de ritme i percussió.

Professors
Riaad A. Ahmed Ali (Irak)
Djembé, tambor
Percussionista especialista en col·lectius infantils i joves, estudis a la Sorbonne de París.

Aziz El Khodary (Marroc)
Darbouka
Percussionista i advocat, membre de ‘Nash Marraquesh’ i de l’Orquestra Àrab de Barcelona.

Instruments
djembé, tambor i darbouka

Edat
de 5 a 22 anys

Dia, hora i lloc
Dimarts de 17.30 a 19.00 h. al Casal de barri Pou de la Figuera (C. Sant Pere més Baix, 72 – Barcelona)
Dimecres de 17.30 a 19.00 h. al Centre Cívic Convent de Sant Agustí (C. Comerç, 36 – Barcelona)

Inscripció
Totes les nostres classes de música són gratuïtes i accessibles. Si voleu inscriure-us o rebre més informació sobre Tantarantan! cliqueu aquí